Головна » 2012 » Жовтень » 16 » К-Галерея
20:22
К-Галерея
На сторінці "К-Галерея".
 
 
  Компанія «К-Галерея» рада представити Вашій уваги каталог «Декоративно-Прикладне мистецтво України». Каталог розповсюджено при проведенні Євро-2012, серед великої чисельнності гостей України. А також на Сорочинському ярмарку, ярмарку в Опишному, фестивалі "Країна Мрій" у Києві, на творчих фестивалях, а також представлено на провідних мистецьких виставках, ярмарках та фестивалях за кордоном (Англія, Канада, Польща, Чехія, Австрія, Німеччина, Нідерланди, Угорщина, Іспанія, Франція, Бельгія). Каталог «Декоративно-Прикладне мистецтво України», також буде представлений в США, (Вашингтон) у Смітсонівському фольклорному фестивалі в 2014 році, до 200-річного ювілею Тараса Шевченка.

   Цей каталог, з прямими контактами майстрів, поширений серед профільних учбових закладів: Львівська академія мистецтв, Вижницький коледж ужиткового мистецтва ім. Труша, Інститут мистецтв прикарпатського національного університету ім. Стефаника, Київський інститут декоратино-прикладного мистецтва ім. Бойчука, Національна академія образотворчого мистецтва і архітектури.

 
  Пропонуємо Вашій увазі список заходів, які заплановані протягом 2012 року:
 
2012 - виставка майстрів, яка має проходити у Тулузі (Франція);
2012 - міжнародний фестиваль у Вроцлаві (Польща);
2012 - Ягеллонський ярмарок (Польща);
2012 - фестиваль у Мюнхені (Німеччина);
вересень 2012 - фестиваль у Стія (Італія);
вересень - Міжнародна зустріч у Антверпені (Бельгія);
2012 - ярмарок в Опишному у Полтавському регіоні;
вересень 2012 - "Сорочинський Ярмарок" Полтавський регіон;
фестиваль ужиткового мистецтва - "Країна Мрій", "Мамаєва Слобода", "Славянський базар", "Гамора".



 
ТЕКСТ СТОРІНКИ   
  Народився Юрій Гусарчук на Київщині м. Тетіїв 10 грудня 1961 р. Фах різьбара здобув на Яворівщині. Оселився на Львівщині м. Дрогобич.

  За час діяльності виконував твори з різних матеріалів, та пісня його життя - художня різьба по дереву. Працює в галузі декоративно-ужиткового мистецтва. Незаперечна ексклюзивність, особливо коренепластики. Мелодії в лініях і формах, витонченість і позитив.

  Більшість творів розселились в приватних колекціях в Австралії, різних країнах Європи, Канаді.
     


 
Переглядів: 2012 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: