Головна » 2017 » Червень » 1 » Мисливська кімната
13:51
Мисливська кімната

МИСЛИВСЬКА КІМНАТА

Провідні дизайнери, розробляючи моделі сучасних інтер'єрів, все частіше роблять акценти на розкоші, оригінальності та новаторстві, забуваючи про затишок, комфорт і тепло домівки. Саме тому люди нашої сучасності прагнуть якомога частіше відпочити в обіймах природи, де все справжнє, тепле і живе. Так чому б не створити такий природний оазис у себе вдома?

Інтер'єр кімнати мисливця допоможе вам задовольнити свої естетичні потреби, але, при цьому, дозволить щодня насолоджуватися повноцінним відпочинком в атмосфері гармонії та затишку.

Кімната мисливця ґрунтується на двох основних поняттях: комфорт і функціональність. Проте варто пам'ятати, що полювання є істинно чоловічим захопленням, тому даний стиль підходить для оформлення холу, вітальні, кабінету або спальні, але, ні в якому разі не дитячої кімнати. Полювання безпосередньо пов'язане з вбивством тварин і це може негативно вплинути на незміцнілу дитячу психіку.

Кількість предметів в кімнаті мисливця має бути досить скромною. Використовуйте в оформленні лише те, що необхідно для повноцінного відпочинку, ніяких надмірностей. Крім того, потрібно передбачити місце для зберігання речей, наприклад шафа, де зберігатиметься зимовий спецодяг або буде розташований сейф зі зброєю.

Інтер'єр кімнати мисливця сприймає спокійну, осінню колірну гаму. Натуральні, теплі тони будуть сприяти релаксації, і створювати теплу, затишну атмосферу.

Якщо ви вирішили оформити вітальню в мисливському стилі, то тут не обійтися без каміна. Також камін можна встановити в подібному інтер'єрі спальні. Традиційно його доповнюють всілякими трофеями, які символізують полювання. Це можуть бути як натуральні елементи, так і штучні. Віддаючи перевагу мисливському стилю, ви також повинні пам'ятати про те, що вся сучасна техніка буде в ньому недоречна, тому її доведеться майстерно приховувати від очей або прибирати зовсім.

Інтер'єр кімнати мисливця не розрахований на активні заняття, тому освітлення тут не повинно бути занадто яскравим. Рекомендується встановлювати невеликі світильники з міді або бронзи. Їх м'яке світіння буде задавати спокійний настрій, і не буде бити в очі, заважаючи відпочинку.

В якості аксесуарів, в такій кімнаті вітаються лише трофеї. Кількість аксесуарів визначається місцем розташування житла. Наприклад, якщо ви живете в заміському котеджі, то ви цілком можете собі дозволити і дерев'яні балки уздовж стелі, і величезні оленячі роги на стіні. Але от у міській квартирі краще обійтися скромнішими елементами, в іншому випадку, це може виглядати по-чудернацьки.

 

Автор робіт, представлених в цій статті: Юрій Гусарчук

посилання на статтю Polly Dozzi

Переглядів: 1019 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: