Головна » 2011 » Травень » 7 » РУКОТВОРНИЙ СВІТ 3
12:17
РУКОТВОРНИЙ СВІТ 3
На сторінці "Рукотворний світ-3" 
 
   Компанія «Ковальська Майстерня» рада представити Вашій уваги третій каталог «Рукотворний Світ». У цьому виданні формату А4, 286 сторінок, понад 2500 якісних фото, 180 майстрів-учасників, Ви можете знайти кращі художні роботи з різних напрямків мистецтва: художнє ковальство, зброярство, ювелірна справа, скульптура, кераміка, декоративно-прикладне мистецтво, різьба по дереву тощо. «Дух, духовність, любов до життя… Бажаю щоб ці поняття йшли рука в руку з майстерністю та натхненням…» - з такими словами вітання одного із майстрів каталогу ми запрошуємо Вас до перегляду цієї спільної колективної праці, - внеску до чаруючої краси цього Світу!

 

   Учасники творчої збірки – найкращі митці України з прикладного мистецтва (Національна спілка художників України, Національна спілка майстрів народного мистецтва України, талановита молодь – відкриття року).

   Це унікальне зібрання з прямими контактами майстрів з декоративно-прикладного мистецтва є «робочою книгою» дизайн–студій, будівельних організацій з проектування та будівництва, золотим фондом творчих ідей.


                                           ТЕКСТ СТОРІНКИ

   Матеріалізувати думку руками - провідна мого життя. З 12 років – шкільний гурток, потім професійне навчання різьби по дереву. За плечима безліч різних робіт, як дрібних так і комплексних скульптурних композицій. Траплялось виконувати в різних матеріалах, та залишаюсь вірним найтеплішому мені – дереву. Мої роботи розбіглись далеко за межі України і тому сучасну цифрову інформацію про них зібрати неможливо. З останніх  робіт є дещо з скульптури в коренепластиці.

   Якщо придивитись і прислухатись – можна навчитись постійно перебувати в світлі симфоній звуків і форм. Щасливим бути легко.

 

 

 

 

Переглядів: 3032 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 2
1 Анна  
1
Доброго дня!
Чудові роботи! Столи взагалі унікальні!
Єдине - текст про митця на цій сторінці не можливо прочитати. :(

2 Юрій  
0
Доброго дня панні Анна!! Вибачайте за тимчасові незручності.
Текст на сторінці не вдалось зробити чітким, так як це фотографія. Постараюсь якнайшвидше це виправити

Ім`я *:
Email *:
Код *: